Signing

Een lichtreclame is altijd maatwerk en gaat om herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw organisatie of bedrijf. Wij produceren hoogwaardige lichtreclames in elke denkbare vorm. Samen met u bespreken wij uw wensen omtrent de lichtreclame, vervolgens zorgen wij voor de ontwikkeling, de vervaardiging, de levering en monteren wij deze indien gewenst. Onze creativiteit in ontwikkeling en productie van uw LED lichtreclame kent geen grenzen!

     Aanlichten
Gebouwverlichting aan de buitenzijde kan functioneel of een esthetisch doel hebben of een combinatie van beide. Verlichting kan een object een totaal ander aanzien geven. Een kantoorpand kan veranderen in een monumentaal pand en een brug wordt veranderd in een artistiek kunstwerk. Wij leveren verlichting voor het aanlichten van gebouwen en objecten afgestemd op specifieke situaties. Ook voor het aanlichten van, een gevelreclame is er heel veel mogelijk. Met de producten van LEDSign krijgt uw gevel(reclame) tijdens de avonduren de aandacht die het verdient wat resulteert in een hoge attentiewaarde bij voorbijganger. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om met aansturing, de kleur en de intensiteit te kunnen sturen zodat u de juiste sfeer op het juiste moment kunt realiseren.

     Peesdoek Lichtbakken
Een peesdoek lichtbak is een lichtbak voorzien van een full color textieldoek, een echte eye catcher in elke ruimte. Ze hebben een zeer slank en strak design en er kan snel gewisseld worden tussen meerdere reclame-uitingen. Afhankelijk van de afmetingen kan het product compleet gemonteerd afgeleverd worden.

     Neon Flex
Neon Flex is een lichtslang gemaakt van zeer flexibele siliconen met daarin LED’s verwerkt voor een moderne look and feel. De voordelen van een neon flex zijn:

  • Egale lichtlijn
  • Het is geschikt om vormen en figuren mee te maken
  • De lichtslang is nagenoeg onbreekbaar
  • Volledig stof- en waterdicht (IP-68), het beschermt tegen contact met spanning voerende delen
  • Corrosie- en zeewaterbestendig, ideaal voor het gebruik op motorjachten en in kustgebieden.

     Accessoires en componenten
Naast onze lichtreclames leveren wij ook losse accessoires en componenten voor de lichtreclame industrie, zoals LED modules en -strips, powerbars, drivers en dimsystemen.