Signing

Een lichtreclame is altijd maatwerk en gaat om herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw organisatie of bedrijf. Wij produceren hoogwaardige lichtreclames in elke denkbare vorm. Samen met u bespreken wij uw wensen omtrent de lichtreclame, vervolgens zorgen wij voor de ontwikkeling, de vervaardiging, de levering en monteren wij deze indien gewenst. Onze creativiteit in ontwikkeling en productie van uw LED lichtreclame kent geen grenzen!

     Peesdoekbakken
Een peesdoekbak is een lichtbak voorzien van een full color textieldoek, een echte eyecatcher in elke ruimte. Ze hebben een zeer slank en strak design en er kan snel gewisseld worden tussen meerdere reclame-uitingen. Afhankelijk van de afmetingen kan het product compleet gemonteerd afgeleverd worden.

     Neon Flex
Neon Flex is een lichtslang gemaakt van zeer flexibele siliconen met daarin LED’s verwerkt voor een moderne look and feel. De voordelen van een neon flex zijn:

  • Egale lichtlijn
  • Het is geschikt om vormen en figuren mee te maken
  • De lichtslang is nagenoeg onbreekbaar
  • Volledig stof- en waterdicht (IP-68), het beschermt tegen contact met spanning voerende delen
  • Corrosie- en zeewaterbestendig, ideaal voor het gebruik op motorjachten en in kustgebieden.

     Accessoires en componenten
Naast onze lichtreclames leveren wij ook losse accessoires en componenten voor de lichtreclame industrie, zoals LED modules, LED strips, powerbars, drivers en dimsystemen.