Verlichting door achterliggende led-modules komt u buiten overal tegen. Outdoor led-verlichting varieert van reclamelichtbakken tot straat- en gevelverlichting; van de aanlichting van gebouwen, tuinen, vijvers, fonteinen, planten en zwembaden tot de led-lampen in led-displays en lantaarnpalen.

Soorten outdoor led-verlichting

Bij outdoor led-verlichting kunt u denken aan: led-lichtreclame, led-signing, led-gevelverlichting van kantoor, gebouw of openbare ruimtes, led-lampen voor in lantaarnpalen, led-strips, led-bouwlampen en led-stralers. Led is het sfeerrijke, opvallende en permanente visitekaartje van talrijke bedrijven en organisaties. Vooral gevelverlichting en led-reclame zijn populair.

Voorbeelden van gerealiseerde projecten

Vanwege het hart voor het milieu en om kosten te besparen kiezen steeds meer bedrijven voor een energiezuinige ledoplossing. LEDSign BV heeft veel kleine en grootschalige projecten gerealiseerd. In allerlei varianten en toepassingen en voor allerlei soorten opdrachtgevers, variërend van professionele bedrijven, gemeenten, resellers, projectontwikkelaars en reclamebureaus.

LEDSign BV denkt 100% led en we leveren elke denkbare oplossing. Geen vraag of verlichtingsplan is ons te gek. Neem contact met ons op als u met een vraag over led-verlichting, led-lichtreclame of projectverlichting zit. Samen komen we tot de beste oplossing.