Led-oplossingen zijn er voor binnen en buiten. Zoekt u een led-oplossing indoor? Bij indoor led-verlichting kunt u denken aan interieur- en kastverlichting, led-displays, beursstands en winkelverlichting. Of aan het uitlichten van een oppervlak, led-spots en downlights, vitrineverlichting, traptredenverlichting enz. En wat precies wilt u verlichten? De vloer, het plafond, de vitrine? Een decor, bar of podium? Investeren in energiezuinige verlichting loont en het mooie aan led is dat er voor elke vraag een oplossing is. Alles kan gemaakt worden, de tint, de kleur en de toon, die bepaalt u helemaal zelf.

Legio mogelijkheden

Indoor led-verlichting is er in vele soorten en maten. Zo is meerkleurenlicht er in elke denkbare vorm en de mogelijkheden tot variatie zijn talrijk. U zegt het maar: overspringen, in elkaar overlopend of de kleuren vastgezet? Bekende toepassingen op het gebied van indoor led-verlichting zijn: led-lampen, led-spots, led-strips en led-rails.

Voorbeelden van gerealiseerde projecten

LEDSign heeft al veel indoor led-projecten gerealiseerd voor professionele interieurs, zoals: gevel-ledverlichting voor kantoren, led-signing in openbare ruimtes en led-plafondverlichting in fabrieken. Eerst bedenken we samen een oplossing. Vervolgens leveren we het gevraagde product naar verwachting en in het geval van maatwerk laten we het direct voor u produceren.

LEDSign BV denkt 100% led. Geen vraag of verlichtingsplan is ons te gek. Neem contact met ons op als u met een vraag over led-verlichting, led-lichtreclame of projectverlichting zit.
Samen komen we tot de beste oplossing.